تحولات لبنان و فلسطین

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خدمت‌رسانی به مردم را نوعی عبادت ارزیابی کرد و گفت: اعمال عبادی منحصر در نماز و روزه نیست و دین ابعاد مختلفی دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها بعد اجتماعی آن است.

آیت‌الله حسینی بوشهری: خدمت‌رسانی به مردم عبادت است

به گزارش قدس آنلاین، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر امروز  در دیدار با شهردار قم که در سالن جلسات جامعه مدرسین برگزار شد، خدمت‌رسانی به مردم را نوعی عبادت عنوان کرد و اظهار داشت: اعمال عبادی منحصر در نماز و روزه نیست و دین ابعاد مختلفی دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها بعد اجتماعی آن است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حدیثی از امام حسن مجتبی(ع) را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: امام حسن مجتبی(ع) می‌فرماید «أنا الضَّامِنُ لِمَن لَم یَهجُسْ فی قلبِهِ إلاّ الرّضا أن یَدعُوَ اللّه َ فَیُستَجابَ لَهُ» یعنی کسی که در دلش جز رضایت حق چیز دیگری خطور نکند، اگر دعایی کند مستجاب می‌شود و من ضامن آن هستم.

امام جمعه قم افزود: این کلام نورانی که شامل یک بشارت یعنی استجابت دعا و یک ضمانت اجرایی است، گستره زیادی دارد و تمام افعال و اعمال انسان را شامل می‌شود.

وی با اشاره به مراسم نیمه شعبان که در آستانه سال جدید برگزار شد، گفت: مراسم نیمه شعبان به خوبی برگزار شد و من از دست‌اندرکاران آن تشکر می‌کنم، اما باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که دیگر شاهد مشکلات زیربنایی و کمبودهای فرهنگی در این مراسم نباشیم و مردم دچار زحمت نشوند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه ادامه داد: باید از این فرصت طلایی که مردم از نقاط مختلف به شهر مقدس قم جهت این مراسم معنوی سفر می‌کنند، به درستی استفاده کنیم و مباحث فرهنگی و معرفتی به گونه‌ای در نظر گرفته شود که این عشق مردم نسبت به امام زمان(عج) به معرفت تبدیل شود.

حسینی بوشهری، معرفت و پیروی از اهل بیت(ع) را مهم‌ترین مرحله در مواجهه با ایشان ارزیابی کرد و افزود: اولین مرحله نسبت به اهل بیت(ع) شناخت است. مرحله دوم عشق و محبت است که منحصر به شیعیان نیست و حتی بسیاری از غیرمسلمانان نیز نسبت به اهل بیت عشق و محبت دارند، اما مهم‌ترین مرحله پیروی از ایشان است که تنها در این صورت شیعه بودن بر ما صدق خواهد کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مشکلاتی که امروز در جامعه در خصوص مسائل فرهنگی با آن مواجه هستیم، از ضعف ما در همین مرحله سوم ناشی می‌شود و گرنه حتی افرادی که مسبب برخی ناهنجاری‌ها هستند نیز نسبت به اهل بیت(ع) عشق و محبت دارند و اشکال این است که مرحله سوم در آن‌ها شکل نگرفته است.

استاد حوزه علمیه قم در پایان خواستار حضور همه دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌های فرهنگی شد و خاطرنشان کرد: در مباحث فرهنگی همه باید پای کار بیایند و اینکه همه کار بر عهده شهرداری گذاشته شود، صحیح نیست.

شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه گزارشی از خدمات و فعالیت‌های شهرداری در یک ماه گذشته در حوزه‌های مختلف ارائه شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.